QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dissabte, 24 de setembre del 2011

TALLERS PUNTUALS 2011-2012


A més dels tallers continuats programats per tot el curs, durant la tardor volem organitzar uns tallers més curts que seran gratuïts per les sòcies, i tindran un cost per a altres persones. Les idees que tenim són:

Cuina macrobiótica
Pastisseria
Cuina festiva
Autodefensa per a dones
Jardineria
L'hort al balcó
L'hort ecològic
Com fer compost
Percussió del món
Massatge infantil
Massatge en parella/família
Costura creativa
Conèixer la màquina de cosir, cosir roba

Tenim diners i possibilitats d'organitzar de 2 a 5 tallers d'aquests al llarg del curs escolar. Sempre serien cursos d'entre 1-8 sessions. 

Volem que doneu la vostra opinió sobre quins cursos us semblen més interessants per organitzar. Podeu fer-ho deixant el vostre comentari aquí.

Si no opineu, la Comissió Gestora i/o la Junta quan es formi decidirà quins tallers poden ser més interessants. També podeu donar la vostra opinió per e-mail a donesdelavallalta@hotmail.com o trucant a la Karin al 93 760 4071.

PUNT D'INTERCANVI


El nostre punt d'intercanvi d'objectes i serveis està a punt d'inaugurar-se. Aneu preparant coses que voleu compartir (fotos, receptes, notícies, coses que busqueu i que necessiteu, serveis que necessiteu o que podeu oferir), i poseu-vos en contacte amb Montse Valea deixant el vostre comentari al blog o per e-mail a donesdelavallalta@hotmail.com.
Tornarem sobre aquest tema molt aviat.