QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dimecres, 30 de maig del 2012

REUNIÓ AL PARC DEL LITORAL

QUAN: diumenge 10 de juny, a les 18 h
ON: al Parc del Litoral (serem a prop del chiringuito del parc)

Vine i digues la teva. Esperem les vostres idees, comptem amb totes vosaltres.
Tenim molts temes a parlar i decidir: Com voleu aprofitar el nou local? Voleu un punt amb connexió a internet, per a poder venir a fer-lo servir? Us interessa el nostre punt d'intercanvi de objectes i/o serveis? Heu mirat el nostre blog? Sou amics nostres al Facebook? Us han agradat els tallers gratuIts que s'han ofert? Voleu que tornem a oferir assessorament legal i/o psicològic? Organitzem més clubs, més xerrades? Si no podeu venir, sempre podeu fer arribar les vostres idees per email, que les tindrem en compte. 
També hem de fixar una data per fer un acte d'inauguració del local, quina mena d'acte us fa gràcia: un vermut, una festa, un torneig d'escacs?

FIRA DEL TRASTER OBERT - NOVA DATA

Finalment, la Fira del Traster Obert es celebrarà el proper 10 de juny, al Parc del Litoral, de 10 a 14 h. T'hi esperem!

AIKIDO PER TOTHOM

Oferim a través de Dones de la Vallalta aquest taller per a les sòcies i els col·laboradors, de moment durant un mes abans de l'estiu.

L'aikido és l’art de gestionar harmoniosament les agressions i conflictes, respectant la integritat, la dignitat i la seguretat de tots els implicats. Es tracta de fer un ús intel·ligent, sostenible i no dualista dels nostres recursos corporals i mentals per tal d'entendre’ns millor, garantir la nostra seguretat i avançar en un model de convivència on la recerca de la veritat i la bellesa ens ompli de sentit.

És un art marcial que treballa amb la relació i és la única art marcial que assumeix un compromís ètic i tècnic amb no fer-li mal a l’altre. Per això, és un art marcial especialment apte per practicar en família, ja que no es tracta de competir, no hi ha guanyador i perdedors, sinó que és una recerca en l’harmonia, com a tal, afavoreix també els lligams familiars i de companyia.  

Per això he decidit oferir aquesta oportunitat d’experimentar amb l’aikido dins d’un context d’adults i nens, cadascú a partir del punt on es troba. És un grup obert a nens i nenes a partir de l’edat de l’escola primària i també als adults disposats a treballar de manera oberta i lúdica.

Quan: els divendres del 25 de maig fins  el 15 de juny
Preu: € 25 per mes per persona o unitat familiar
Inscripcions i més informació: Karin Konkle, cinturó negre 3er Dan, Ki No Kenkyukai International Association (Doshu K. Yoshigasaki), 93 760 4071, mtckarin@yahoo.com