QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dimecres, 12 de setembre del 2012

PATCHWORK / COSTURA CREATIVA


amb la Silvana Gschwander
Dimarts matí de 10.00h a 12.30h
Dimarts tarda de 17.30h a 20.00h
Dimarts nit de 20.30h a 23.00h
Lloc: local Dones de la Vallalta (C/ Ignasi Mas Morell, 12, 3r. pis)
Quan: 1r. trimestre es comença el 18 de setembre

Dimecres nit a Sant Cebrià de 20.15h a 22.45h al Punt Jove

El preu del trimestre és 110€ (material apart) i només es poden apuntar sòcies de les Dones de la Vallalta.

Les participants de l'any passat poden reservar la seva plaça fins el dia 10 de setembre directament per email a trossetsantpol@gmail.com indicant el dia i hora del taller; les places no reservades fins aquesta data seran donades a altres interessades

TAI TXI


El tai-txi (nom sencer: tai-txi-txuan, taijiquan) és un art de meditació en moviment. Aplega tota la saviesa mèdica del txi-kung –el tai-txi és un estil de txi-kung—i la saviesa marcial de les arts de combat del sud de la Xina. Precisament la seva naturalesa meditativa i de txi-kung li atorguen la lentitud i relaxació característiques de les seves seqüències o “formes”. 

El tai-txi ofereix unes possibilitats immenses de treball emocional i de relació, juntament amb un abordatge de la salut centrat en l'increment de la relaxació, la vitalitat, l'equilibri i la flexibilitat. 
Treballarem amb la forma curta i llarga de l’estil Yang en la línia d’en Tew Bunnag. L’èmfasi de la nostra manera de treballar és en potenciar la vitalitat i la unió amb els ritmes i els processos de la naturalesa. Quan treballem amb el combat o la relació amb els demés, sempre és amb la recerca de netejar l’agressió pròpia a través de la consciència.

El preu serà 70 € pel trimestre
Els dilluns 24 de setembre fins el 17 de desembre
Inscripcions: Karin Konkle, 93 760 4071, mtckarin@yahoo.com

AIKIDO PER TOTHOM


L'aikido és l’art de gestionar harmoniosament les agressions i conflictes, respectant la integritat, la dignitat i la seguretat de tots els implicats. Es tracta de fer un ús intel·ligent, sostenible i no dualista dels nostres recursos corporals i mentals per tal d'entendre’ns millor, garantir la nostra seguretat i avançar en un model de convivència on la recerca de la veritat i la bellesa ens ompli de sentit.

És un art marcial que treballa amb la relació i és la única art marcial que assumeix un compromís ètic i tècnic amb no fer-li mal a l’altre. Per això, és un art marcial especialment apte per practicar en família, ja que no es tracta de competir, no hi ha guanyador i perdedors, sinó que és una recerca en l’harmonia, com a tal, afavoreix també els lligams familiars i de companyia.  

Per això he decidit oferir aquesta oportunitat d’experimentar amb l’aikido dins d’un context d’adults i nens, cadascú a partir del punt on es troba. És un grup obert a nens i nenes a partir de l’edat de l’escola primària i també als adults disposats a treballar de manera oberta i lúdica.

Preu: 25 € per mes per persona o unitat familiar.
Els divendres del 5 d’octubre fins  el 14 de desembre (desembre es pagarà mig mes) i/o els dimarts de les mateixes setmanes, de 18.30 a 20 h.
Inscripcions: Karin Konkle, cinturó negre 3er Dan, Ki No Kenkyukai International Association (Doshu K. Yoshigasaki), 93 760 4071, mtckarin@yahoo.com 

TALLER D'ESCRIPTURA CREATIVA


Tots som creatius. En posar l'escriptura al servei d'aquesta creativitat, podem escriure relats inimaginables.
Fer un tasteig amb un petit exercici en el que s'avivarà la teva imaginació.
Data: dijous, 20 de setembre
Hora: 19.30 h
Lloc: El local de l'associació, c/ Ignasi Mas Morell, 12, 3er (al costat de l'arxiu municipal, davant de Ca l'Arturo)
Gratuït
Per a més informació: Eva Lleonart, 629 996 139, solixentmsn@hotmail.com