QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dilluns, 18 de març del 2013

CASAL D'ESTIU EN ANGLÈS


L'estiu vinent s'oferirà el primer Casal d'Estiu en anglès, Sant Pol Starfish, a través de Dones de la Vallalta. El Casal el portaran les sòcies Sarita Shakti, Nicole McManus i Karin Konkle. El Casal funcionarà des del 25 de juny fins el 26 de juliol, de 9 a 13 h, amb l'opció de deixar els nens (de 5 a 12 anys)  a dinar, amb carmanyola, fins a les15 h. La proposta és fer activitats com ara ioga, arts marcials, manualitats, vela, ball i cuina, fent servir l'anglès com a idioma principal. Hi haurà una reunió informativa a Ca l'Arturo el dijous, 21 de març, de 17 a 18 h. També us podeu posar en contacte per email a santpolstarfish@yahoo.es.

Preu: € 300 (5 setmanes)
         € 250 (4 setmanes)
         €   90 (1 setmana)
Places limitades: 24 places (sòcies de Dones de la Vallalta i del Club Nàutic de Sant Pol tindran preferència)

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA


Aquesta setmana celebrarem el dia internacional de la Dona Treballadora a Sant Cebrià de la Vallalta, el dissabte, 9 de març.

Farem una exposició sobre els origens d'aquest dia al Punt Jove de Sant Cebrià. També hem organitzat dos tallers en què podreu participar gratuïtament, el dissabte, 9 de març, de 10 a 14 h. Aquest acte està finançat per l'Ajuntament de Sant Cebrià i és obert a tot el públic.
 
Taller 1: “Recarregar-te les piles” amb Tanit Teruel i Sarita Shakti, professores de Moviment i Consciència i de Ioga, respectivament. Començarem per fer uns estiraments, obrint i relaxant el cos, per després fer uns exercicis de moviments suaus per despertar l’energia. Al final, es farà un exercici de ioga, de relaxació guiada. Horari: de 10 a 11:30 h.

Taller 2: “Pell de foca, pell de l’ànima”. Psicòloga, cuentacuentos i experta en PNL Lorena Araujo explicarà aquest conte i ens guiarà en una vivència de relaxació, visualització e imaginació per a trobar-nos amb el poder de la cura personal i la renovació vital, una manera de sentir-nos millor i més feliç cada dia. Horari: d'11:45 a 13 h.

Lloc: Punt Jove de Sant Cebrià (C/ Miquel Martí i Pol, 2 - davant l'escola de Sant Cebrià)

TEAMING - XERRADA INFORMATIVA

Vols conèixer en què consisteix aquest projecte social de la zona de la Vallalta? Vols formar part d'un grup d'entusiastes que creuen que entre tots podem ajudar a trobar solució a problemes locals?
Si vols saber en què es pot convertir el preu d'un cafè al mes, vine a la xerrada informativa, i entendràs el nostre lema: Tots per a un, un per a tots!

Lloc: Ca l'Arturo
Horari: 20 - 21h
Xerrada a càrrec d'Eva Lleonart, coordinadora del Teaming Vallalta
Confirma la teva assistència al telèfon 629 00 61 39 o bé al correu electrònic donesdelavallalta@gmail.com