QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

diumenge, 29 de gener del 2012

TALLERS GRATUITS

S'han programat uns tallers que seran gratuïts per a les sòcies i els col·laboradors de l'Associació. Aquests tallers van ser escollits de totes les propostes rebudes en l'assemblea del mes de novembre passat, així que esperem que us agradin.
Els tallers són: BRODAT A MÀ, CUINA ENERGÈTICA, RISOTERÀPIA, CERÀMICA I JARDINERIA
Trobareu tota la informació a l'apartat TALLERS d'aquest blog.

DONES DE SANT POL: LES NOSTRES FITES

Exposició al Centre Cultural, del 8 al 18 de març


Estem organitzant una exposició per al dia 8 de març, dia de la dona treballadora, on totes les dones de Sant Pol de Mar hi puguin participar amb les seves aportacions.

La idea és que cada dona ens envïi alguna cosa de la qual estigui molt orgullosa acompanyada per un escrit en el qual s’expliqui el per què. Pot ser una cosa, un fet, una foto, etc. qualsevol cosa que al llarg de la vostra vida us hagi fet sentir orgulloses pel fet d’haver-la fet, aconseguit, participat, etc. S’haurà d’acompanyar amb una explicació de què és i per què és important per  a vosaltres. En el moment de l’exposició, i en el cas dels objectes, podeu aportar els objectes originals o fotos dels mateixos. També pots presentar alguna cosa que una dona de Sant Pol hagi fet per a tu, en reconeixement de la seva feina.

L’exposició tindrà lloc al Centre Cultural i d’Esbarjo dels dies 8 al 18 de març.

Condicions de participació:
1. Confirmació de la teva participació abans del dia 20/02/2012, enviant el formulari adjunt per e-mail o entregant-lo en mà a l'oficina de Serveis Socials (Pça. Antoni Sauleda s/n) de 9 a 14 h.
2. El material de l’exposició s’ha d’entregar els dies 28 i 29 de febrer de 18 a 19 h. al Centre Cultural i d’Esbarjo. Si no et fos possible, s’hauria de quedar d’una altra manera amb la Comissió de l’Associació, donesdelavallalta@hotmail.com.

Estem molt engrescades amb aquesta exposició i ens agradaria moltíssim que la participació fos elevada, així que et convidem a participar i a que donis veus a totes les dones que poguessin estar interessades encara que no siguin sòcies de les Dones de la Vallalta. I recorda que pots presentar la feina d’una altra persona, amb la corresponent explicació i agraïment, com a reconeixement de la seva feina.

T’hi esperem.