QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dimecres, 22 d’abril del 2015

INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL

Com sabeu, ens hem traslladat de local. Continuem a la mateixa adreça però al primer pis. Ens agradaria molt que vinguéssiu a conèixer el nou local i per això us esperem a la inauguració que farem properament:

Quan: dissabte 2 de maig
Hora: 12 h.
On: al nostre local a Sant Pol de Mar, c/ Ignasi Mas Morell, 12, 1r. 2ª

Hi haurà vermut i pica-pica i moltes ganes de trobar-nos amb totes vosaltres!!

NOVA JUNTA

El passat 22 de març va tenir lloc l'Assemblea de les Dones de la Vallalta i es van renovar els càrrecs de la Junta, quedant de la següent manera:

Presidenta: Elisabet Bas
Secretària: Eva Lleonart
Tresorera: Tamara Heredia
Disseny de cartells: Mariona Massagué
Distribució de cartells: Paquita Ortiz
Tallers: Silvana Gschwander, Elisabet Bas i Mayte González
Blog i facebook: Montse Valea i Mayte González
Fires: Karin Konkle

Agraïm l'assistència a l'assemblea a totes les sòcies que van poder participar. Així mateix volem agrair a les sòcies que ja no formen part de la Junta les seves aportacions i la feina duta a terme durant el temps que han col·laborat. La vostra participació, d'una manera o d'una altra, és important.