QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

diumenge, 12 d’abril del 2015

Taller de Moviment i Expressió Corporal

Us informem d'aquest cicle de sessions que es durà a terme a Ca l'Arturo a partir del 14 d'abril:

Quan: dimarts d'abril i maig
Horari: 20 a 21:30 h.
Inscripcions: sandratomasp@hotmail.com / tel. 636706241
Preu: € 20 tot el cicle

Què és
És un taller grupal enfocat en el treball corporal. Es tracta de moure el cos lliurement a través de la música i d’exercicis de dansa suau, dinàmiques lúdiques, teatrals i expressives, tècniques de relaxació i meditació,  expressió creativa, etc.
L’objectiu és prendre contacte amb el cos, el ritme i el moviment propi i desde aquí donar-se un espai per a destensar-sedeixar-se anardivertir-se, contactar amb l’espontaneïtat i la creativitat o el que sorgeixi.

Sandra Tomás  és ballarina de dansa-teatre i moviment expressiu. Formada en teràpia gestalt. Postgraduada en Cos i Art. Formada en tècniques d’alliberament emocional, taitxi i qi gong.

Ens traslladem!!

Les Dones de la Vallalta ens traslladem, estarem a la mateixa adreça en el primer pis:

C/ Ignasi Mas Morell, 12, 1r. 2ª
(davant de Ca l'Arturo)