QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

diumenge, 22 d’abril del 2012

FIRA DEL TRASTER OBERT

Un any més, les Dones de la Vallalta organitza la Fira del Traster Obert. En principi, està previst fer-la el diumenge 20 de maig al Parc del Litoral.
Més endavant us donarem més informació respecte a les inscripcions, etc.
Estem esperant confirmació del permís, però en principi es farà la Fira del Traster Obert un any més el diumenge, 20 de maig al parc del litoral. Ja us donarem més informació quan ens han confirmat des de l'ajuntament.

CLUB D'ANGLÈS

El diumenge 22 d'abril a les 17:00 h., hi haurà la primera reunió del Club d'anglès. És un espai gratuït per a les sòcies, on jugarem jocs, veurem sèries de TV, xerrarem... tot en anglès. Pot venir tota la família... and we'll help you speak better English. Amb els idiomes, o es fan servir o es perden.
Us esperem al nou local (Ignasi Mas Morell 12, pis de dalt)

NOU LOCAL

Tenim un nou local, al carrer Ignasi Mas Morell 12, el pis de dalt de tot (davant de Ca l'Arturo).
Dissabte 21 d'abril a les 11 h. hem quedat per arreglar i adornar el nou local. Vine i participa. Si no pots venir aquest dia però tens coses que ens puguin servir per fer el local més maco i còmode, posa't en contacte amb nosaltres a travès del blog o de l'e-mail i quedarem.