QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dijous, 21 de juny del 2012

IOGA PER NENS A PARTIR DE 6 ANYS

IOGA PER NENS DE 6 A 12 ANYS
ON: CA L'ARTURO
QUAN: DILLUNS DE 17:00 A 18:00

Quan vostè vol preparar un jardí, cultivar flors i arbres, que fa? Només plantes les llavors? Molta gent podria fer aixó, pero no hi creixeria res. Primer s'ha de preparar la terra. Faci-ho suau i tregui totes les males herbes. És en aquest moment que pot sembrar les llavors que es convertiran en agradables flors. La mateixa llei s'aplica a la ment humana. La ment s'ha de preparar per acceptar les llavors.

PER QUÈ EL IOGA ÉS IMPORTANT A PARTIR DELS 6 ANYS

1. El nombre d'albéols (bosses d'aire) en els pulmons continua agmentant fins aquesta edad. Després d'aquesta edat els albéols només augmenten de tamany. Els metges diuen que és l'edat ideal per a la introducció de la pràctica de "pranayama" (tècniques respiratòries). D'aquesta manera els sistemes cardiovascular i respiratori, seran entrenats sistemàticament, assegurant la vitalitat amb un alt nivell de resistència.

2. La glàndula pineal, que té influència de control sobre la glàndula pituitària i en tot el sistema endocrí, que comença a decaure a partir dels vuit anys.
Aquesta estructura diminuta en el centre del cervell, és la responsable del manteniment de la consciència del nen, desproveïda de coneixement sexual. El despertar d'impulsos adults emocionals, sexuals i passions, són desplaçades fins que l'individu estigui preparat per enfrontar-se amb la revolució emocional psicològica i fisiològica. Els nens als que els comença la pubertat més tard, són generalment adults més intuitius, intel.ligents i sensibles. Qui madura de manera precoç es veu forçat a enfrontar-se a conflictes i confusions emocionals d'una vida adulta, abans que ells siguin capaços d'entendre i controlar el que passa dins del seu cos i la seva ment.

3. És el temps en el que un nen pot ser considerat preparat per aprendre i concentrar-se seriosament. Abans dels sis anys, el joc i la fantasia constitueixen el mond del nen, però després la disciplina i la concentració s'han d'introduïr en la vida del nen de manera gradual. Els nens que practiquen ioga són destinats a ampliar i desenvolupar els seus atributs naturals, capacitats i talents en el seu grau màxim, aconseguint èxits vivint d'una manera lliure.

CLASSE DE 6 A 12 ANYS

-POSTURES FÍSIQUES: Salutació al sol i "Asanas" dinàmiques.
-TÈCNIQUES DE RESPIRACIÓ: Abdominal, toràcica, nasal alternada per equilibrar els dos hemisfèris, de concentració i relaxant.
-RELAXACIÓ PROFUNDA: Meditació guiada estirat, amb rotació de consciència en les parts del cos i una petita visualització.

Per informació i reserves:
Saritashakti te.650.691.310
www.saritashakti.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada