QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dimecres, 30 de maig del 2012

REUNIÓ AL PARC DEL LITORAL

QUAN: diumenge 10 de juny, a les 18 h
ON: al Parc del Litoral (serem a prop del chiringuito del parc)

Vine i digues la teva. Esperem les vostres idees, comptem amb totes vosaltres.
Tenim molts temes a parlar i decidir: Com voleu aprofitar el nou local? Voleu un punt amb connexió a internet, per a poder venir a fer-lo servir? Us interessa el nostre punt d'intercanvi de objectes i/o serveis? Heu mirat el nostre blog? Sou amics nostres al Facebook? Us han agradat els tallers gratuIts que s'han ofert? Voleu que tornem a oferir assessorament legal i/o psicològic? Organitzem més clubs, més xerrades? Si no podeu venir, sempre podeu fer arribar les vostres idees per email, que les tindrem en compte. 
També hem de fixar una data per fer un acte d'inauguració del local, quina mena d'acte us fa gràcia: un vermut, una festa, un torneig d'escacs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada