QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

diumenge, 17 de febrer del 2013

GRUPO DE ENCUENTRO Y CRECIMIENTO PERSONAL

El proper dijous 28 de febrer comença un grup de trobada i creixement personal amb Lorena Araujo

Quan: últim dijous de mes, de 19:00 a 21:00
On: local Dones de la Vallalta (Ignasi Mas Morell 12, 3ª planta)
Preu: € 15 per sessió / € 40 per trimestre


El método de trabajo consiste en: conversaciones, lecturas, propuestas, juegos y ejercicios vivenciales, basados en la PNL, Terapia Gestalt, Hipnosis Ericksoniana y la Imaginería  Curativa. Facilitando de esta manera, tu proceso de renovación, auto-realización y crecimiento personal.

El grupo ofrece un espacio donde podrás expresar, a partir del respeto y el contacto, tus propias ideas, sentimientos y necesidades. Un tiempo para permitir que, con la presencia de las compañeras, encuentres un espejo que de forma agradable, te podrá ayudar a explorar tus zonas, conocerte más profundamente y reforzar la autoestima y la autoconfianza. 

Coordinado por Lorena Araujo, psicóloga, experta en PNL, Hipnosis Ericksoniana y psico-osteopatía

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada