QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dilluns, 18 de març del 2013

CASAL D'ESTIU EN ANGLÈS


L'estiu vinent s'oferirà el primer Casal d'Estiu en anglès, Sant Pol Starfish, a través de Dones de la Vallalta. El Casal el portaran les sòcies Sarita Shakti, Nicole McManus i Karin Konkle. El Casal funcionarà des del 25 de juny fins el 26 de juliol, de 9 a 13 h, amb l'opció de deixar els nens (de 5 a 12 anys)  a dinar, amb carmanyola, fins a les15 h. La proposta és fer activitats com ara ioga, arts marcials, manualitats, vela, ball i cuina, fent servir l'anglès com a idioma principal. Hi haurà una reunió informativa a Ca l'Arturo el dijous, 21 de març, de 17 a 18 h. També us podeu posar en contacte per email a santpolstarfish@yahoo.es.

Preu: € 300 (5 setmanes)
         € 250 (4 setmanes)
         €   90 (1 setmana)
Places limitades: 24 places (sòcies de Dones de la Vallalta i del Club Nàutic de Sant Pol tindran preferència)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada