QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dimecres, 12 de setembre del 2012

AIKIDO PER TOTHOM


L'aikido és l’art de gestionar harmoniosament les agressions i conflictes, respectant la integritat, la dignitat i la seguretat de tots els implicats. Es tracta de fer un ús intel·ligent, sostenible i no dualista dels nostres recursos corporals i mentals per tal d'entendre’ns millor, garantir la nostra seguretat i avançar en un model de convivència on la recerca de la veritat i la bellesa ens ompli de sentit.

És un art marcial que treballa amb la relació i és la única art marcial que assumeix un compromís ètic i tècnic amb no fer-li mal a l’altre. Per això, és un art marcial especialment apte per practicar en família, ja que no es tracta de competir, no hi ha guanyador i perdedors, sinó que és una recerca en l’harmonia, com a tal, afavoreix també els lligams familiars i de companyia.  

Per això he decidit oferir aquesta oportunitat d’experimentar amb l’aikido dins d’un context d’adults i nens, cadascú a partir del punt on es troba. És un grup obert a nens i nenes a partir de l’edat de l’escola primària i també als adults disposats a treballar de manera oberta i lúdica.

Preu: 25 € per mes per persona o unitat familiar.
Els divendres del 5 d’octubre fins  el 14 de desembre (desembre es pagarà mig mes) i/o els dimarts de les mateixes setmanes, de 18.30 a 20 h.
Inscripcions: Karin Konkle, cinturó negre 3er Dan, Ki No Kenkyukai International Association (Doshu K. Yoshigasaki), 93 760 4071, mtckarin@yahoo.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada