QUI SOM

Dones de la Vallalta és una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar i reforçar la participació de totes les dones en tots els àmbits de la societat.
L’associació ofereix solidaritat, amistat i diverses oportunitats de fer i aprendre coses noves. S'ofereixen classes d'anglès i tallers de manualitats com el patchwork.

Ens juntem com a dones i per reforçar els vincles entre els pobles de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, i Sant Iscle de Vallalta.

dimecres, 12 de setembre del 2012

TAI TXI


El tai-txi (nom sencer: tai-txi-txuan, taijiquan) és un art de meditació en moviment. Aplega tota la saviesa mèdica del txi-kung –el tai-txi és un estil de txi-kung—i la saviesa marcial de les arts de combat del sud de la Xina. Precisament la seva naturalesa meditativa i de txi-kung li atorguen la lentitud i relaxació característiques de les seves seqüències o “formes”. 

El tai-txi ofereix unes possibilitats immenses de treball emocional i de relació, juntament amb un abordatge de la salut centrat en l'increment de la relaxació, la vitalitat, l'equilibri i la flexibilitat. 
Treballarem amb la forma curta i llarga de l’estil Yang en la línia d’en Tew Bunnag. L’èmfasi de la nostra manera de treballar és en potenciar la vitalitat i la unió amb els ritmes i els processos de la naturalesa. Quan treballem amb el combat o la relació amb els demés, sempre és amb la recerca de netejar l’agressió pròpia a través de la consciència.

El preu serà 70 € pel trimestre
Els dilluns 24 de setembre fins el 17 de desembre
Inscripcions: Karin Konkle, 93 760 4071, mtckarin@yahoo.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada